Image4

Protokoll

Nyhet!

Protokoll och liknande filer kommer medlemmar hitta åt på Barktails hemsida/ app framöver. Sidan är under uppbyggnad, har ni frågor eller funderingar, hör av er till Mikael Kronstrand.ordforande@svenskalaikaklubben.se eller ring 070-7998900Tidigare:

Protokoll från klubbens möten finns/ fanns under "filer" på klubbens medlemsregister på myclub.se, se länk nedan.

För att komma åt protokoll och andra filer t.ex. tidigare nummer av laikabladet behöver ni vara medlemmar i Svenska Laikaklubben och ha registrerat en mailadress i klubbens register. Ni skapar därefter en inloggning på MyClub och kommer då under "filer" åt alla klubbens dokument för medlemmar, t.ex. protokoll från styrelsemöten, årsmöten men också övriga dokument för medlemmar.

Är ni medlem men inte har tillgång till dator eller mailadress, kontakta då styrelsens sekreterare för att få tillgång till de dokument ni efterfrågar.


Länk till MyClub: http://myclub.se

Ni väljer sedan "Medlemsregister" och "Filer" i menyerna för att komma till protokollen. Har ni problem att registrera er mailadress eller logga in, kontakta då klubbens medlemsansvarige Mikael Kronstrand, alternativt Magnus Blomberg.

Laikaklubbens sponsorer

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub