Image4

Älg och Vildsvins Mästerskapet 2023

Publicerad 2023-08-24 22:36
Som många av er vet så anordnar Svenska Laikaklubben ett Vildsvin och Älgmästerskap varje år.

Årets Älgmästerskap kommer att gå av stapeln den 22a September i Dalarnas Län, Strax Nordväst om Borlänge.

För Älg är det tio stycken startande, fem tikar och fem hanar. Vi plockar varje år ut dom fem med högst provpoäng under föregående säsong, plus två i reserv till respektive kön. Ägaren av hunden skall vara betald medlem under föregående säsong samt året som mästerskapet går, i detta fall 2022/2023. Om två hundar av samma kön har likadan poäng så har yngst hund företräde. Inbjudan till kvalificerade hundar har gått ut till ägaren på mail.


För övriga som vill anmäla in sig på en chans att vara med så finns nu anmälningsformuläret på hemsidan under Evenemang-Formulär Älgmästerskap, Att anmäla sin hund där ger dig en chans att starta och oss lite hjälp med att hitta reserver ifall några av dom tidigare kvalificerade eller reserverna tackar nej.
Mer information samt publicering av dom startande kommer längre fram när startlistan är sammansatt.


Vildsvinsmästerskapet 2023 kommer att gå den 29e September i Södra Östergötland, Dom startande kommer bo och utgå från Ydre.

Detta mästerskap ställer samma kriterier på betald ägare, högst provpoäng samt yngst hund först vid lika kön och poäng som Älgmästerskapet men här är det totalt sex stycken startande, tre av respektive kön. En inbjudan har gått ut till dom sex kvalificerade samt två stycken reserv i respektive kön på mail. Anmälan till detta har gått ut till kvalificerade på mail, Öppen anmälan för övriga finns också på hemsidan under evenemang.


För frågor eller funderingar, kontakta gärna ansvariga.

Älgmästerskap:
Stefan Karlsson
nikksans@hotmail.com


Vildsvinsmästerskap:
Jonathan Klasson
jonathan.klasson@sodra.com


Övriga frågor, Startlistor, Anmälningar, Poäng:
André Sand-Petersen
andre.sand.jobb@gmail.com

André Sand-Petersen

Laikaklubbens sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub